BejelentésNebuló Családi Napközi

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A Nebuló Családi Napközit azért hoztuk  létre, hogy  Tápiógyörgyén, illetve vonzáskörzetében  élő nőknek is legyen esélye munkába állni, tanulni. Legyen választási lehetőség, és legyen lehetőség... Nyugodtan, gyermeküket biztonságban, szép környezetben, gondos kezek között tudva választhassanak a munka vagy a tanulás között.


Azok az Édesanyák se legyenek elzárva a lehetőségektől, akiknek már  nincs szerető családtagja kire csemetéjüket bízhatnák, akár   csak egy-két órára is.


Ezt a célt szolgálja  a 0-24 óráig működő gyermekfelügyelet, illetve a  hamarosan nyitó  Nebuló Családi napközi a 1-14 éves korú gyermekek részére.


A Kicsiknek csoportszoba, a nagyobbaknak akik iskola után érkeznek tanulószoba áll a rendelkezésére.  A helységek kialakításánál maximálisan figyelembe vettük az életkori sajátosságokat, a gyermekek igényeit.


Szeretnénk a gyerekeknek folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal segíteni szabadidejük hasznos és kellemes eltöltéséhez. 2009-ben több szakkört és klubbot szeretnénk elindítani, melyhez önkéntes segítők jelentkezését is várjuk.


Szeretettel látunk minden érdeklődőt előzetesen egyeztetett időpontban gyermekével együtt!


 


 


 
Üzenetküldés
Ha szeretnéd velünk felvenni a kapcsolatot itt megteheted:

E-mail címed:
Szöveg:

Keresés a honlapon
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!